Ciorba de cocos zdravan

de Ina in Supe/Ciorbe, 12 Sep 2010 | 11927 vizualizari

 

Luam cocosul cel mai nazdravan din ograda si-i venim de hac ( nu de alta, dar ologea toate gainile, atat era de activ sexual :)):)) ). Cu el realizam un bors cu taitei si-un pilaf gras de-ti unge sufletelul [bs:20] [bs:20]

 

INGREDIENTE

  • un cocos de curte
  • o ceapa mare
  •  ardei gras
  •  morcov
  •  radacina de telina
  • 3-4 rosii
  • 1 litru bors de casa
  • sare
  • leustean verde
  • taitei de casa (1 ou, faina cat cuprinde, un praf de sare )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos zdravan:

 

      Dupa ce jupuim cocosul, il parlim si-l portionam, spalam bine toate bucatile si le punem la fiert ( mai putin pulpele, din care fac o fripturica :D ) in apa cu sare, avand grija sa spumuim din cand in cand, pana ramane zeama limpede.

          Legumele se curata ,  se toaca si se pun la fiert  dupa ce nu se mai alege spuma in oala.

        Rosiile se adauga mai tarziu, pentru ca celelalte legume sa se fiarba mai usor. Cand intra furculita usor in carne,  iar legumele sunt fierte,  se pune borsul ( incalzit pana aproape de fierbere, nu rece! )

          La final  adaugam taiteii, lasam cateva clocote, apoi  oprim focul  si presaram leustean tocat .

         Pentru felul II am scos aripile si pieptul din ciorba, le-am prajit si le-am pus langa un pilaf de orez facut  cu supa  oprita  inainte de adaugarea  rosiilor.

         

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos zdravan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana