Ciorba de fasole

de gaby_gabytza in Ciorbe, 2 Sep 2011 | 3872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1 ardei
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • bors acru
  • fidea
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea o punem la umflat de cu seara sau cu cateva ore inainte. Le fierbem cu apa cu sare schimband de doua ori apa, ultima data facem ciorba.

Ceapa o dam prin razatoare si o calim putin in ulei, adaugam pasta de tomate, 50 ml apa, morcovul si rosia date prin razatoare, ardeiul tocat si lasam sa se caleasca putin impreuna si le adaugam in oala. Tocam mararul si leusteanul si le punem in oala, adaugam si busuioc, iar cand sunt aproape fierte adaugam morcovul, fideaua si mai lasam sa fiarba 2-3 clocote. Adaugam borsul acru, sare dupa gust si lasam sa fiarba inca 5 minute, dupa care oprim focul si adaugam patrunjelul verde,piper si acoperim oala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

02.09.2011, 23:45

imi place mult

Rocsi 1

03.09.2011, 15:43

imi amintesc cand eram mai mica nu prea imi placea ciorba de fasole...dar acum imi place mult de tot

gaby_gabytza 1

03.09.2011, 15:56

va multumesc tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de sparanghel reteta gustoasa si sanatoasa

ieri la 16:48

Supa crema de dovleac cu lapte de cocos reteta rapida si delicioasa

ieri la 16:03

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

ieri la 15:53

TOP
utilizatori

vasimur

2141 puncte

RODIMUR

1059 puncte

oanapl

1006 puncte

 Merisor

1000 puncte

mihaelar63

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare