Ciorba de fasole boabe

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 4988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole boabe
  • 1 ceapa mare (150g)
  • 1 morcov (100g)
  • 1 telina mica (75g)
  • 100 g costita
  • 40 ml ulei
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

Fasolea boabe se pune la fiert
Fasolea se poate pune de seara in apa, la inmuiat. Intr-o oala de 3l se fierbe fasolea . Dupa ce a clocotit 10 minute se schimba apa. Aceasta operatie se repeta de 2-3 ori.
Se caleste costita pentru ciorba
Intre timp se curata si se taie cubulete ceapa, morcovul si telina. Costita taiata fasii se rumeneste putin in tigaia de teflon. Se da deoparte. Peste grasimea ramasa se adauga uleiul si se pune ceapa la calit.
Se pun la fiert peste fasole legumele si costita. Se fierbe la foc mic circa 2 ore. Cand este aproape gata se pune sare dupa gust. Se spala si se toaca marunt patrunjelul. Ciorba se poate servi calda sau rece, decorata cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocoli