Ciorba de fasole verde

de lilik in Ciorbe, 6 Dec 2010 | 11121 vizualizari

 

nimic nu se compara cu o ciorba...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • telina,patrunjel
  • 1 smantana
  • 250-300 ml suc de rosii(sau cateva linguri de bulion)
  • ulei
  • faina
  • sare,piper
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde:

curatam fasolea,o rupem si o spalam.

intr-o oala de 4-5 L punem apa cu morcovul si ceapa taiate marunt,dupa care punem pe foc.

cand incepe sa clocoteasca punem fasolea si lasam sa fiarba.

cand fasolea e fiarta punem telina tocata marunt si separat intr-o tigaie punem putin ulei si 3-4 linguri de faina.

cand este frumos rumenita(nu arsa) punem sucul de rosii si amestecam sa devina ca o crema apoi punem  smantana diluata cu apa rece si 1 pahar cu apa daca mai e nevoie.cand da in fiert punem rantasul peste ciorba si mai lasam sa fiarba 10-15 min.

punem patrunjelul,potrivim de sare si piper.

cand stingem focul batem un ou peste care punem 2 polonice de ciorba  dupa care il punem in oala.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida cu carne de porc