Ciorba de gaina si conopida

de dantes in Ciorbe, 12 Mar 2021 | 1874 vizualizari

 

Una din ciorbele mele favorite

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gaina de tara
  • 500 gr buchetele de conopida
  • 2 buc morcovi
  • 2 buc cartofi albi
  • 2 buc rosii dupa gust
  • Sare dupa gust
  • piper alb macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina si conopida:

Pentru aceasta ciorba am ales carnea de gaina de casa, care e deosebit de gustoasa, desi ia mult timp la fierbere. Din acest motiv eu am pus-o la fiert in oala cu presiune circa 30 minute.

Am ales bucatile cu os (spate, aripi, gat, putin os de la piept). Cand a fiert avem mare grija cu capacul. Stingem focul si lasam putin timp inainte de a deschide oala. Intre timp pregatim legumele.

Le spalam si desfacem conopida in buchetele mici, iar restul legumelor le taiem cubulete.

La supa din oala, pe care am pus-o din nou la foc domol, adaugam legumele si le lasam sa fiarba inca 10 minute. Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Cine doreste la servire poate adauga si o lingura de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare