Ciorba de legume cu afumatura

de Ina in Ciorbe, 26 Noi 2013 | 7809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g kaizer afumat
  • doua cepe
  • un ardei gras, 1 morcov mare
  • un borcan de rosii in suc propriu
  • un dovlecel ( eu am avut congelat )
  • varza ( cam doi pumni de varza taiata grosier )
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu afumatura:

Tocam ceapa, morcovul si ardeiul gras  si le calim usor in 3-4 linguri cu ulei. Kaizerul il taiem bucatele si-l adaugam peste ceapa pentru a se praji si el usor. 

Adaugam doua cani cu apa si varza tocata grosier si lasam sa fiarba . Cand varza este  aproape fiarta  turnam rosiile maruntite ( eu le-am bagat la robot ) si  bucatile de dovlecel. Lasam pe foc  pana se  fierbe si dovlecelul. 

Potrivim gustul cu sare si piper si oprim focul. Adaugam in ciorba verdeata tocata si servim. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de vara