Ciorbă de legume cu cărniţă afumată

de Pur_si_simplu_papa_bun in Ciorbe, 31 Mai 2011 | 6463 vizualizari

 

Am revenit din vacanţă cu forţe proaspete şi cu o poftă de ciorbiţă cu afumătură.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • ţelină  
  • ceapă verde şi albă
  • 2 ardei  
  • mazăre congelată
  • 2 bucăţi de pulpă de porc afumată  
  • o legătură de pătrunjel şi ţelină
  • orez
  • boia,
  • bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de legume cu cărniţă afumată:

Carnea am fiert-o în oala sub presiune, iar legumele le-am tocat-tăiat-ras :)).Când carnea a fiert, am călit în 2 linguri de ulei legumele şi am stins cu zeamă de carne şi apa (zeama a ieşit un pic prea concentrată).

După ce au fiert legumele, am adăugat cărniţa desprinsă de pe oase, 2 linguri de orez spălat şi mazărea. La final, am prăjit puţină boia pentru a da culoare ciorbiţei, am pus 2 linguri de pastă de ardei sau bulion, am adăugat verdeaţa tocată şi am acrit-o cu zeamă de ardei iuţi muraţi.

Să aveţi poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de legume cu cărniţă afumată" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui