Ciorba de legume cu zeama de varza

de MotanLaOale in Ciorbe, 18 Ian 2018 | 13960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 250 g mazare
  • 250 g fasole verde
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 4 rosii
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura de marar
  • 50 ml ulei
  • zeama de varza
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu zeama de varza:

Legumele se curata si se taie marunt dupa dorinta.

Ceapa, morcovii, albitura, ardeii se pun intr-o oala cu uleiul si se calesc 4-5 minute.

Se pune apa si se fierbe 25-30 minute.

Se pune sare si piper.

Se adauga mazarea, fasolea si cartofii taiati cuburi.

Se fierb 15-20 minute si se adauga rosiile taiate marunt si zeama de varza dupa gust.

Se mai fierbe 5-6 minute si se potriveste de gust.

Se pune la final verdeata tocata marunt si este gata.

Se poate manca si cu smantana.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui