Ciorba de loboda

de Rahela Velicu in Ciorbe, 13 Iun 2021 | 2313 vizualizari

 

Ciorba de loboda cu oua intregi, dar si cu putina carne. Nu se putea altfel :) 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina mica
  • 2-3 cartofi
  • 15-20 frunze de loboda verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • 1 iaurt cremos mic /140 gr ( Cremosso am folosit)
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Tocam ceapa cubulete, la fel si cartofii si pieptul de pui. Adaugam 1 litru de apa si punem la fiert pentru 25 de minute.

Adaugam pasta de tomate si loboda tocata marunt. Adaugam inca o cana de apa si lasam sa fiarba inca 10-15 minute.

Adaugam ouale ( spargem oul si ii dam drumul in ciorba fara coaja). Acestea se vor pastra intregi in ciorba.

Lasam inca 20 de minute la fiert, adaugam sare dupa gust si marar verde tocat marunt. Lasam ciorba la racorit 10 minute. Punem iaurtul intr-un bol si adaugam in fir subtire un polonic de ciorba. Amestecam bine si turnam amestecul cu iaurtul in oala cu ciorba. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu zeama de varza, leustean, iaurt si smantana