Ciorba de orez

de alinutzika in Ciorbe, 20 Oct 2011 | 8261 vizualizari

 

Asa ii spunem noi....
E o ciorba delicioasa, cu un gust parca putin dulce.

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 ceasca mica orez
  • patrunjel+telina frunze
  • 300 g smantana
  • sare, piper, vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de orez:

Se toaca ceapa, ardeii se taie bucatele, iar morcovul rondele. In 2 linguri de ulei de masline se calesc la foc mic legumele, apoi se adauga ciocanelele de pui. Se condimenteaza si se lasa putin la prajit (maxim10 minute). Se umple oala (de 2 l) cu apa si se lasa sa fiarba la foc moderat. Cand incepe sa fiarba, se adauga orezul.

Cand carnea si orezul sunt fierte, se opreste focul. Se adauga smantana, iar apoi patrunjelul tocat marunt.

Cu ardei iute si paine proaspata de casa e un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba deasa de vara cu dovlecel