Ciorba de pastai cu costita de porc

de Rahela Velicu in Ciorbe, 13 Iul 2019 | 4409 vizualizari

 

Una dintre cele mai gustoase ciorbe. 

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 3-4 cartofi
  • 250-300 g pastai
  • costita de porc
  • 250 g smantana
  • 40-50 ml ulei
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu costita de porc:

Tocam ceapa, dam morcovul pe razatoarea mare si le punem la calit impreuna cu costita de porc pentru aprox.15 minute.

Adaugam apa si pastaile de fasole, acoperim cratita si lasam la fiert 25-30 de minute de minute.

Adaugam si cartofii si lasam la fiert pana cand acestia sunt fierti, apoi stingem focul la ciorba si o lasam deoparte 15 minute.

Amestecam smantana cu 2-3 polonice de ciorba si apoi punem in fir subtire din smantana in ciorba, amestecand continuu. Adaugam verdeata si potrivim de sare. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu costita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de leurda