Ciorba de perisoare cu bors

de nadina73 in Ciorbe, 2 Mai 2010 | 7332 vizualizari

 

grozav de buna si de racoroasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri orez
  • 1 litru bors casa
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 feliuta telina
  • patrunjel verde
  • 2 cuburi knorr costita afumata
  • 1 ceapa
  • 3-4 oua
  • 200 smantana
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu bors:

Se curata morcovul,patrunjelul si telina si se taie bucatele apoi se pun sa fierba in apa cu sare si ceapa intreaga si cuburile de knor(i da o arama foarte buna,nu e sanantos........

Carnea tocata foarte fin se amesteca bine cu sare piper si 1-2 oua si se ameteca bine,dupa care se fac perisoare mici in mana si se pun in ciorba

Se lasa sa fierba la foc potrivit aproximativ 20-25 minute apoi se pun e orezul spalat si se mai lasa sa fierba 7-8- minute dupa care se pune borsul se mai da 2-3 clocote si apoi se stinge focu

2 oua se fat bine cu putina sare apoi se ameteca cu smantana si se pune peste ciorba cand aceasta este putin racita si patrunjel verde

Se serveste cu ardei piscos(daca va place,la noi numai sotu il mananca)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

adry88 1

18.05.2011, 21:51

florylau 1

11.05.2014, 23:47

ASTA E CIORBA DE PERISOARE DIN SPANIA -mai d na draga ati incurcat cd ,spanioli nu fac asa ceva nu inventati mancaruri ce nu exista in spania sau nu am inteles eu bine ca e clasificata ca mancare spaniola

nadina73 1

28.05.2014, 15:11

florylau cred ca nu cunosti albafetu,ori ai lipsit de la ore.Unde specifica ca este mancare spaniola?NU ESTE PRIMUL COMENTARIU DE GENUL ACESTA PE CARE IL FACI LA RETETELE MELE.Fata/feteie esti total paralela.Daca ai fi cu adevarat o persoana demna si cinstita ti-ai pune poza sa te vada toata lumea.Lucrezi sub identitate falsa,,,,,RUSINE SA-TI FIE

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciolan de porc