Ciorba de perisoare cu iaurt

de katty in Ciorbe, 5 Iul 2020 | 3974 vizualizari

 

O ciorbita delicioasa pe care o savurez oricand cu placere.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi mici sau 1 mai mare
  • 1 bucata telina
  • 1 lingura orez
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 ou+2 galbenusuri
  • 200 gr iaurt grecesc
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu iaurt:

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa marunt, morcovul si telina cubulete mici, ardeiul gas cubulete mici, cartoful cuburi mai mari. Intr-o oala punem la fiert in apa cat sa le acopere legumele, mai putin cartoful. Amestecam intr-un castron carnea tocata cu orezul spalat, sare, piper si oul intreg. Fierbem legumele 10 minute, dupa care mai completam cu putina apa si cand lichidul incepe sa fiarba adaugam pe rand, perisoarele formate in mana. Fierbem aproximativ 20 de minute pana carnea si orezul sunt fierte. Adaugam sare, piper dupa gust, completam cu apa daca este nevoie. Batem iaurtul cu cele 2 galbenusuri. Adaugam leusteanul si dregem ciorba cu amestecul de galbenusuri si smantana turnamd lichid fierbinte peste ele, in timp ce amestecam, apoi turnam amestecul in oala. Servim ciorba fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare