Ciorba de perisoare din piept de pui si marar

de Spiridus in Supe/Ciorbe, 8 Mar 2018 | 3464 vizualizari

 

Ingredientul secret este mereu "iubirea" !

Dragostea de a gati,iubirea de a servi!

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura marar
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri tocana de casa
  • 2 linguri zacusca de casa din ciuperci
  • 1 lingura secretul gustului de gaina
  • 1 lingurita piper
  • Apa dupa cum doriti (dupa cat de lichid vreti sa fie)
  • O mana de orez

Perisoare :

  • 1 ou

3 piepti de pui tocati 

  • 1 lingurita piper
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura secretul gustului de gaina
  • 2 maini de orez umflat
  • 2 linguri griş
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din piept de pui si marar:

Punem la fiert apa intr-o oala incapatoare. Curatam si spalam foarte bine ceapa, morcovul si pastarnacul, apoi le punem la fiert impreuna cu apa.
In timp ce fierbe apa si legumele preparam perisoarele. Pieptul de pui tocat intr-un bol incapator, ou, piper, secretul gustului, ceapa maruntita sau razuita, orezul umflat si gris.

Amestecam foarte bine, apoi formam bile sau mingi mici din toata compozitita (veti vedea in imagini marimea).

Daca apa a dat in clocot si legumele au fiert, le scoatem le maruntim (ceapa o aruncam dupa ce a fiert si este foarte moale), adaugam tocana, zacusca, piper, orezul, secretul gustului si perisoarele.

Lasam perisoarele sa fiarba la un loc cu toate ingredientele timp de 20 de minute, iar dupa ce au fiert si perisoarele, adaugam inapoi legumele maruntite si lasam sa fiarba inca 5-7 minute. Iar la urma adaugam mararul maruntit peste ciorba.

Pofta buna si ne vedem la reteta urmatoare!

TIPS-URI

1

Sa nu depasim cantitatea grişului fiindca o sa devina foarte tari perisoarele!

2

Pieptul de pui fierbe foarte repede de aceea perisoarele le fierbem nu mai mult de 20 de minute dupa un clocot cu ingrediente!

3

Sa nu lasam legumele sa fiarba odata cu perisoarele fiindca o sa se inmoaie prea mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din piept de pui si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba cu afumatura dreasa cu bors si leustean