Ciorba de praz cu carne de pui si legume

de SENO in Ciorbe, 24 Oct 2011 | 13713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fire de praz mai sanatoase
  • 1 morcov potrivit
  • o jumatate de radacina dintr-o telina mai mica
  • carne de pui (eu am avut pulpe,spate si aripi de la un pui de casa)
  • sare
  • piper
  • rosii sau bulion

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu carne de pui si legume:

Carnea de pui se spala si se pune la fiert in oala in care urmeaza sa pregatim ciorbita,se pune si un praf de sare.Daca puiul este e casa o sa-si lase in ciorbita o culoare frumoasa galbuie de la banutii de grasime.Se ia spuma cu spumiera apoi se adauga morcovul si telina intregi,curatate si spalate bineinteles.

Cand sunt fierte se scoate carnita precum si morcovul si telina si se lasa deoparte.

Prazul se curata,se spala foarte bine sa nu ramana nisip,se taie rondele si se pune in ciorbita.Cand e aproape fiert se adauga si bulionul,se potriveste gustul de sare si piper si se pun bucatile de carne,morcovul si telina date pe razatoare.

Ciorbita nu mai trebuie acrita pentru ca se acreste de la bulion sau rosii destul.Daca doriti mai acra se mai poate acri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz cu carne de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

SENO 1

25.10.2011, 17:57

si pe toti ceilalti va invit la masa

mihaelar63 1

24.11.2011, 15:29

In ultimul timp m-am indragostit de orice este cu praz

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:23

nu am mai mancat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara