Ciorba de praz cu cartofi si os de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 11 Ian 2014 | 7637 vizualizari

 

M-am Inspirat de la Panacris de la ciorbita ei,nu am facut-o la fel dar ,e tare buna !

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vita
  • 1 praz
  • 2 morcovi
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri ulei de masline
  • tarhon in otet
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu cartofi si os de vita:

Se taie prazul rondele,pastarnacul si morcovii se taie in doua si rondele.Se pun la calit in uleiul de masline pentru cateva minute.

Osul de vita se pune la fiert,se lasa sa fiarba cam 15 minute,se scoate iar zeama se strecoara.

Se pun peste zeama si legumele calite,adaugam condimentele si cartofii taiati cuburi si lasam la foc mic sa fiarba.

Se pune 1-2 linguri de tarhon cu otet pentru putina acreala.

Ouale se amesteca bine cu smantana,se subtiaza cu zeama de la ciorba se pune incet cand focul a fost stins.

Se pune si patrunjelul tocat marunt si se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz cu cartofi si os de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz