Ciorba de praz cu legume

de crissvalentina in Ciorbe, 4 Apr 2013 | 15777 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de o buna prietena. Este de post dar este foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 4 fire de praz
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 ardei gras
  • o bucata de telina
  • 2 linguri de orez
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri ulei
  • 2,5 litri apa
  • 500 ml bors
  • marar
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu legume:

Se pun la fiert legumele taiate cuburi in afara de praz. Prazul taiat rondele subtiri se inabusa in cele 3 linguri de ulei si putina apa.

Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga prazul si cele 2 linguri de orez. Se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pana gand legumele sunt gata.

Borsul se pune intr-un ibric si se pune la fiert(asta pentru a nu intrerupe fierberea cand il vom pune peste supa de legume). Dupa ce a fiert borsul se adauga peste legume se pun si cele 3 linguri de pasta de tomate, sarea si piperul dupa gust si se mai lasa putin sa clocoteasca.

Dupa ce oprim focul adaugam verdeata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz