Ciorba de pui cu paste

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 22 Mar 2014 | 9890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de pui
  • 100 gr paste (fusilli)
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cepe uscate
  • 1 rosie
  • 2 cartofi
  • dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o bucata de telina
  • 1 l bors de putina
  • 100 ml bulion/suc de rosii
  • patrunjel si leustean (proaspete/verzi)
  • sare dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu paste:

Spalam carnea in apa rece si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o strecuratoare/paleta spuma formata.
Intre timp,  tocam legumele si le adaugam in ciorba, lasandu-le sa fiarba impreuna cu carnea, atat cat sa dea in clocot de cateva ori. Adaugam apoi cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute sau pana ce cartofii sunt bine fierti. Punem bulionul si borsul,  saram dupa gust,  fierbem pana ce da in clocot si adaugam pastele. Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de viţel cu praz