Ciorba de rata

de Mitinita in Ciorbe, 15 Ian 2011 | 5616 vizualizari

 

Am incercat si ciorba din rata,dar favorita mea a fost supa!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa,taiata marunt
  • 1 morcov taiat cuburi
  • 1 pastarnat,taiat cuburi
  • 1 bucata telina,taiata cuburi
  • taitei (facuti de mama de data asta)
  • apa
  • tacam de rata si inca o ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rata:

Se pune rata,apa si ceapa in oala minune. Se fierbe cam 20 minute.

Intr-o oala adanca,se adauga legumele cu supa de la rata si se dau la fiert.

Cand sunt legumele moi,se adauga carnea si taiteii.

Se mai tin cinci minute pe foc si se presara patrunjel proaspat,congelat sau uscat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Brindusa 1

16.01.2011, 10:34

se vade ca e vremea ratelor O fi buna, da eu nu pun in gura rata

kamy 1

16.01.2011, 18:41

nu am mancat rata da trebuie sa fie buna

corina241 1

16.01.2011, 23:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de văcuţă