Ciorba de rosii

de alice_frumi in Ciorbe, 26 Iul 2010 | 4743 vizualizari

 

O ciorba racoritoare si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 5 rosii potrivite
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi mai mari
  • 2 morcovi
  • o lingura orez
  • patrunjel
  • sare
  • 4-5 castroane mai mari de apa
  • aproximativ o lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii:

Rosiile se dau pe razatoare, cepele si ardeii se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoare. Se pune intr-o oala uleiul si apa. Se adauga ceapa, ardeiul si morcovii si se fierb aproape de tot. Se adauga rosiile si orezul si se mai lasa sa fiarba pana se umfla orezul. La sfarsit se adauga sarea si se amesteca. Se preasara pe deasupra patrunjel tocat marunt.

TIPS-URI

1

Spuma se ia ori de cate ori apare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors moldovenesc de gaina