Ciorba de varza acra cu afumatura

de Sidy in Ciorbe, 9 Mar 2012 | 6672 vizualizari

 

O ciorba de iarna foarte gustoasa , consistenta care place mult familiei mele.A avut un gust foarte bun si o puteti incerca cu incredere.Va recomand sa o serviti fierbinte..

 

INGREDIENTE

  • 500 g varza acra
  • 1 litru zeama varza
  • 350 g afumatura porc
  • 1-2 linguri pasta de gogosari   
  • 100 ml smântâna 
  • putin ulei
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu afumatura:

Se pune afumatura( oase garf si carnati) la fiert circa 30 de minute.Adaugam pasta de gogosari ,varza murata taiata fideluta peste aproximativ 4-4.5 l apa.

Lasam sa fiarba.

La sfarsit se adauga cimbru si se potriveste de sare.

Cu 10 minute inainte de a fi gata adaugam zeama de varza, dupa gust.

Se serveste cu smantana si marar verde tocat, presarat deasupra.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Sa nu uitati ardeiul iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu broccoli