Ciorba de varza acra cu ciolan

de fluturas in Ciorbe, 29 Oct 2009 | 38807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan de porc
  • o varza acra potrivita
  • un morcov
  • o telina mica
  • un pastarnac
  • o ceapa
  • un ardei
  • suc de rosii
  • leustean
  • piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu ciolan:

Ciolanul se pune la fiert,se spumeaza apoi cand este pe jumatate fiert se adauga varza taiata fideluta,piper ,foi de dafin.Intr-o craticioara am calit radacinoasele cu ceapa le-am stins cu putina apa si le-am fiert separat .Cand varza si carnea au fost aproape gata am adaugat ardeiul tocat si sucul de rosii apoi legumele calite.Carnea am desprins-o de pe os si am taiat-o bucatele.La sfarsit am aruncat o mana de leustean tocat si am servit ciorba cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

danygospodina 1

07.11.2009, 15:24

Chiar voi face si eu. Tb. sa fie buna. Eu stiam doar de supa de varza, se infometau studentili din camin.

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 10:33

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta