Ciorba de varza cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 22 Sep 2021 | 3273 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr afumatura
  • 150 gr varza tocata julienne
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei verde
  • 2-3 cartofi
  • 1/2 telina mica
  • 1/2 dovlecel
  • 30-50 ml ulei
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare
  • frunze de telina sau de leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Mai intai calim ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul razuit si cu afumatura in ulei incins.

Adaugam 2-3 cani de apa, cartofii si varza, acoperim oala cu un capac si lasam la fiert 20-25 de minute.

Adaugam telina, ardeii si dovlecelul toate tocate cubulete si pasta de tomate si mai lasam la fiert inca 20-25 de minute. Bineinteles, acoperim din nou oala cu capacul.

La final potrivim ciorba noastra de sare si adaugam frunzele de telina tocate marunt. Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Frunzele de telina se pot inlocui cu frunze de leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba falsa de burta