Ciorba din costita de porc

de ralu_ca in Ciorbe, 2 Feb 2014 | 7112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 buc costita de porc afumata
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1pastarnac
  • 1 telina
  • 3-4 cartofi mari
  • 3-4 rosii
  • bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • leustean
  • cimbru
  • 1 legatura marar approx 1 l bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din costita de porc:

Bucatile de costita se spala  si se pun la fiert intr-o ala cu 3-4 l apa.Cand a dat in fiert se spumeaza bine, se adauga ceapa taiata marunt, apoi morcovul, pastarnacul si telina taiate cubulete mici. Se fierbe la foc potrivit cam 20-30 min dupa care adaugam rosiile taiate cubulete. Cand carnea este patrunsa adaugam cartofii taiati cubulete, mararul si patrunjelul tocate marunt,cimbru si o parte din leusteansi bulion, dupa care puneti borsul. Se mai da in cateva clocote si se potriveste gustul cu sare. Oprim flacara si adaugam in oala restul de leustean .  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din costita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu zdrente de ou