Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec

de sasha in Ciorbe, 23 Mai 2013 | 10131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare (eu am folosit de curte)
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 2 radacini telina
  • 2 radacini pastarnac
  • 30 ml ulei
  • 50g orez
  • 5 linguri cu smantana grasa
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • Delikat Bors Magic 
  • Smantana 4 lg
  • 2 linguri concentrat de legume
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec:

Curatam si spalam carnea si o ferbem in apa rece , se spumeaza. Legumele le curatam si le tocam in cuburi mici, pe care le calim in ulei vreo 2 minute, apoi il turnam in carnea care fierbe si a fost luata spuma, cu 2 linguri de concentrat de legume, sare dupa gust si orezul.

Cand legumele s-au fert se bat ouale cu smantana , cu putina ciorba si turnam in ciorba  ,continuam fierberea inca 2 /3 minute , apoi adaugam borsul amestecand continuu si mai lasam inca 1 minut sa fiarba. Tocam patrunjelul fin amestecat cu putin ulei ca sa pluteasca in ciorba. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui