Ciorba radauteana

de amyna_03 in Ciorbe, 22 Oct 2013 | 3443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 morcovi
  • o telina
  • o radacina patrunjel
  • un pastarnac
  • o cutie sau doua de smantana, in functie de preferinta
  • usturoi
  • 3 oua
  • otet
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui se pune la fiert intr-o oala, dupa ce da cateva clocote adaugam legumele curatate si taiate bucati. Dupa ce au fiert le scoatem la scurs, pieptul il maruntim cu un cutit iar legumele le pasam. Le punem inapoi in oala si le lasam sa mai dea cateva clocote.

Intr-un bol amestecam oualele si smantana si le adaugam in oala. Curatam usturoiul, il pasam si apoi il adaugam impreuna cu otetul si sarea dupa gust. Cand e gata o luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

eu amestec smantana cu iaurt, iese mai subtire

2

pentru ca ciorba sa aiba un aspect cat mai placut eu adaug la amestecul de oua cu smantana un polonic de ciorba fierbinte inainte de a pune amestecul in oala

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana din piept de gaina de tara