Ciorba radauteana

de adry88 in Ciorbe, 4 Mar 2014 | 7171 vizualizari

 

M-am inspirat de la Gaby pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 piept depui
  • 1/2 radacina telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 3 galbenusuri de ou
  • 300 g smantana
  • 1 lingura faina
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov pentru calit
  • un praf boia de ardei
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in apa cu sare,

Intre timp curatam ,morcovii,pastarnacul,telina,ceapale taiem in bucati si punem la fiert (dupa ce am strans spuma formata de carne)foile de dafin si cimbru.

Lasam sa fiarba totul foarte bine.

Cand au fiert scoatem legumele si pieptul de pui.

Mai adaugam apa peste zeama adaugam pieptul de pui taiat bucatele,morcovii taiati felii si punem din nou la fiert.

Intr-un bol adaugam smantana,galbenusurile si faina, amestecam adaugand treptat supa(cca 3-4 polonice)

Dupa care adaugam peste ciorba si amestecam continuu.

Mai lasam sa fiarba cca 10 min,timp in care adaugam usturoiul pisat,putin otet,sare,piper dupa gust,

Intre timp curatam morvul si il dam prin razatoarea mica,

Incalzim putin ulei si adaugam morcovul,(cand s-a calit eu am adaugat putina boia de ardei dulce)lasam sa se caleasca putin si adaugam in ciorba pentru a da culoare frumoasa ciorbei,

Adaugam patrunjel tocat(eu nu am avut si am adaugat cateva fire de ceapa verde tocata),

Sursa de inspiratie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana din piept de gaina de tara