Ciuperci champignon cu lamaie

de pansy1 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2010 | 16618 vizualizari

 

E un fel de mancare simplu de facut si foarte bun.poate fi fel de mancare de sine statator sau garnitura la friptura

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 0,5 kg
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • parmezan  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon cu lamaie:

Ciupercile sa aiba palaria cat mai mare(se scot piciorusele,care pot fi folosite ptr o tocanita sau paste sau ce vreti dvs )

Se curata ciupercile,se incinge putin uleiul intr-o tigaie mai mare,(ulei cat sa acopere fundul tigaii),se pun ciupercile cu gura in jos,ca sa zic asa,se prajesc vreo 2-3 minute,dupa care se intorc ,se stropesc din belsug cu zeama de lamaie,sare,piper si se mai tin vreo 3-4 minute,dupa care se scot cu grija pe o farfurie(ca sa se pastreze sucul format in palarie),se presara cu patrunjel tocat si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Bunica 1

18.02.2010, 06:20

Ceva mai rapid si usor de realizat nici ca am intalnit ! Trebuie incercat neaparat Bine ai venit in echipa bucatarasilor !

dicarmencitta1957 1

20.02.2010, 14:48

Rapid si foarte gustoase,un deliciu.

elena1988 1

01.03.2011, 09:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de stiuca