Ciuperci cu zucchini cu unt

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2016 | 2924 vizualizari

 

O garnitura rapida si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 5-6 ciuperci champignon
  • 1/2 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa alba
  • ulei de masline
  • un cub unt
  • vegeta/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu zucchini cu unt:

Ciuperciile se curata,se spala bine si se taie feliute.

Ceapa se taie solzisori se pune in ulei de masline cateva minute la foc mic sa nu se arda.

Se adauga si ciuperciile taiate,amestecam frecvent,punem si dovlecelul zucchini care se da pe razatoare mare cu tot cu coaja.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba legumele.

Cand sunt fierte se adauga untul si condimentele.

Se servesc calde ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu zucchini cu unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

marcela1979 1

11.05.2016, 13:14

foarte buna ,am trecut pe lista

simona72 1

12.05.2016, 09:33

simplu si bun!

Bya Ralu 1

13.05.2016, 21:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi