Ciuperci intregi coapte

de FlaviaD in Vegan / Raw vegan, 8 Sep 2013 | 8299 vizualizari

 

Dintotdeauna mi-au placut ciupercile coapte sau fripte. Imi amintesc de copilarie cand mergeam cu parintii la munte si gateam ciupercile la foc. Fiindca nu am fost la munte si nici macar la gratar, n-as fi avut cum sa le pregatesc in felul acela divin. Insa am gasit o metoda de a pregati ciupercile intregi astfel incat sa semene foarte mult la gust cu cele facute la foc, in copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci Champignon
  • ulei de porumb
  • condimente (sare, piper alb, piper verde, chilli, maghiran, oregano, tarhon, busuioc)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci intregi coapte:

Am folosit ciuperci Champignon pe care le-am curatat si carora le-am scos piciorusele.

Inainte de a aseza ciupercile intregi in tigaie le-am condimentat cu chilli, maghiran, piper alb si piper verde. Am pus tigaia la foc, i-am pus si capacul si am lasat ciupercile sa se inabuse la abur. Va fi nevoie sa le intoarcem din cand in cand pentru a se coace pe ambele parti. Operatiunea a durat in jur de 15 minute, la foc mic.

La final se mai pot asezona cu tarhon si busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci intregi coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

08.09.2013, 20:24

FlaviaD 1

09.09.2013, 12:31

Va multumesc tuturor! O zi frumoasa si va pup

monik80 1

18.03.2015, 22:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ce putem face din nuci/seminte? Lapte simplu sau cremos cu fructe