Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Un aperitiv gustos!
Ciupercile se curata de pielite
Kaizerul si ceapa se taie marunt
Cascavalul se da pe razatoarea mare
Patrunjelul se taie marunt
Intr-o tigaie se pune ceapa, kaizerul si coditele de la ciuperci taiate marunt, se calesc la foc mediu pt 10 minute, asezonandu-se cu sare si piper
Intr-o tava de yena se aseaza ciupercile, se umplu cu compozitia obtinuta anterior
Deasupra se pune cascavalul ras si se da la cuptor pt 30-35 minute
Se servesc calde, decorandu-se cu patrunjel tocat
1
in umplutura se pot pune si rosii tocate marunt
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola