Ciuperci umplute cu carne

de Panacris in Mancaruri cu carne, 17 Dec 2012 | 4932 vizualizari

 

O alta varianta delicioasa de ciuperci umplute! Corina241 si wetr3e, multumesc ptr inspiratie!>:D

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 600 g,
  • carne tocata 500 g,
  • ceapa rosie 2 bucati,
  • ulei de palmier,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • cimbru uscat,
  • bulion 400 ml,
  • cascaval Delaco cca. 50 g.
  • vin alb demiesc 250 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne:

Ciupercile se curata, se pun intr-o tava termorezistenta, pe un strat de bulion Panacris, se asezoneaza de sare, piper, ierburi provensale. Intre timp se curata ceapa, se toaca marunt, se pune la calit cu ulei si putina apa, apoi se adauga coditele de ciuperci tocate marunt si carnea tocata, lasandu-se la calit, cca. 15 minute la foc mediu, neacoperit. Se umplu ciupercile cu amestecul de carne, se acopera cu bucati de cascaval, se completeaza cu vin, si se da la cuptor ptr cca. 20 de minute la foc mediu, neacoperit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu pui