Clatite

de AndreeaMaria in Dulciuri, 1 Dec 2010 | 3648 vizualizari

 

....cu dulceata de visine

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 400 ml lapte
  • faina (~ 9 linguri)
  • 2 linguri de zahar
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • ulei

 

Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite:

Ouale se bat bine; adaugati apoi 2 linguri de zahar,pliculetul cu zahar vanilat si un praf de sare. Amestecati bine cu mixerul si adaugati laptele; puneti apoi si faina cat sa nu se ingroase aluatul ( eu am pus 9 linguri).

Puneti in tigaie foarte putin ulei (cateva picaturi) si puneti un polonic din compozitie. 

TIPS-URI

1

Focul trebuie sa fie mediu.

2

Mie mi-au iesit 12,daca vreti mai multe adaugati la 1 ou - 100 ml lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de coacaze negre