Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Ouale le mixam cu zaharul pana ce se topeste, dupa care adaugam laptele,untul topit,zeama de la pepene,praful de copt si un praf de sare.
Adaugam faina treptat pana obtinem o compozitia cu consistenta asemanatoare cu a smantanii
.Acoperim si dam la frigider 30 min.
Punem tigaia pe foc si cand s-a incins adaugam un strop de ulei.
Cu un polonic am adaugat compozitie,lasam cca 2 min dupa care o intoarcem si o mai lasam putin.
Le scoatem pe o farfurie si le acoperim.
Eu le-am servit cu dulceata de corcoduse.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola