Clatite umplute cu branza la cuptor

de nyana in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2009 | 24382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr clatite: 10 oua
  • 2 l lapte
  • 2 linguri ulei
  • coaja de la o lamaie
  • 2 linguri zahar
  • 800-850 g faina
  • ptr umplutura: 500-700g branza telemea
  • o legatura de marar
  • 5 oua
  • sare si piper
  • cascaval afumat ras
  • unt pt uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza la cuptor:

Clatitele: se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare dar laptele sa fie un pic caldut, apoi se fac intr-o tigaie potrivita unsa cu uleiDupa ce sunt gata clatitele se face umplutura astfel: cele 5 oua se bat bine cu un praf de sare si piper se adauga branza treptat pana se ingroasa si la sfarsit se adauga mararul tocat marunt

Se umplu clatitele cu crema de branza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt, dupa ce le-ati asezat puneti cascavalul ras deasupra si puneti-le la cuptor 40-45 minute.

delicioase

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

24.11.2009, 19:49

Buneeee!

babi5 1

25.09.2013, 13:42

- Andreea - 1

25.09.2013, 14:43

Foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac