Coaste de porc glazurate

de Lau in Mancaruri cu carne, 6 Ian 2019 | 3555 vizualizari

 

Reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • 1 lingurita zahar brut
  • rozmarin
  • cimbrisor
  • cimbru
  • 3 linguri peltea de gutui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 400 ml sampanie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc glazurate:

Intr-un bol amestecam condimentele dupa gust impreuna cu uleiul de masline si o lingura de peltea de gutui.

Adaugam coastele de porc spalate si tamponate cu un prosop, amestecam bine si dam la rece cca 1 ora (eu le-am lasat peste noapte)

Intr-o tava unsa cu ulei (eu am asezat un strat de cartofi:) adaugam coastele de porc, sampania, acoperim cu folie si dam la cuptorul incalzit cca 30 min.

Scoatem tava indepartam folia si ungem coastele cu pelteaua de gutui si dam din nou la cuptor pentur cca 10 min, se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc glazurate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura frageda de porc la tigaie