Coaste de porc în bere la cuptor

de diaconta in Porc, 25 Feb 2013 | 29790 vizualizari

 

Stiu,o să spuneţi ‚ ce de colesterol!!!” dar din când în când ne putem răsfăţa cu aşa ceva,mai ales că încă zilele sunt destul de friguroase şi în curând ne vom dezintoxica cu trufandalele de prin piaţă.De data aceasta le-am preferat mai picante,mai ales ca Adina)Mitinita) mi-a trimis nişte condimente interesante.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc degresate
  • 300 ml bere
  • Sare,piper
  • 4 catei de usturoi
  • Boia de ardei
  • 150 ml suc de roşii
  • O lingurita miere
  • O lingurita fulgi de ardei iute
  • 2 crengute de rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc în bere la cuptor:

Am condimentat costele cu,sare,piper macinat si piper boabe,boia,am pus si usturoiul zdrobit.

Intr-un vas am pus  coastele si am pus bere deasupra.Am pus si crengutele de rozmarin,am acoperit cu o folie de aluminiu si am pus la cuptor.

Dupa  aproximativ o ora,am luat folia,am amestecat sucul de rosii cu mierea si fulgii de ardei iute si am pus peste coaste.

Am pus din nou la cuptor pana s-au rumenit si carnea a fost destul de moale.

Am servit cu cartofi si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc în bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

mihaelar63 1

30.07.2014, 00:57

Acum le vad si eu Le pun la un meniu

katty 1

03.01.2016, 10:54

Asta am facut si eu ieri.Mai am niste cartofi

ella 87 1

23.07.2020, 01:22

Arata bestial, imi propun sa pun in practică 🍖🥓🧂🥗

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci picante