Cocktail de creveți

de elucubratiiculinare in Fructe de mare, 28 Mai 2012 | 4451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g creveți decorticați,
  • o lingură unt,
  • 1 roșie,
  • 1 castravete,
  • 1 avocado,
  • 1 lămâie,
  • 5 linguri sos cocktail,
  • 1 lingură smântână,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail de creveți:

Creveții proaspeți  sau decongelați  peste noapte în frigider, se spală bine în câteva ape și se lasă la scurs.

Într-o tigaie punem untul să se topescă și călim creveții până capătă o culoare frumoasă.

Se dau la o parte de pe foc să se răcească.

Între timp tăiem cubulețe o roșie, un castravete și avocado. Roșia și castravetele cu coajă cu tot, avocado se curătă de coajă și se înlătură sâmburele.

Se stropesc creveții cu zeama de la o lămâie și se condimentează cu sare și piper.

Se adaugă legumele, sosul cocktail și smântâna.

Se amestecă bine și se dă la rece pentru 30 minute.

Servim pe frunze de salată verde și ornăm cu felii de lămâie.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail de creveți" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Midii/Scoici umplute si gratinate