Coco -chek

de mihaelar63 in Dulciuri, 29 Ian 2010 | 6127 vizualizari

 

Cica asta trebuia sa fie chek-ul caramela , a lui Anisoara . Scuze a iesit altceva , un chek cu coaja crocanta pe care l-am savurat cu o canita cu lapte , inchipuindu-mi ca sunt pe o terasa cocheta ca cea din imagine ,

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina alba
  • 100 gr  nuca cocos fulgi
  • 7 linguri  ulei  
  • 2 oua
  • 1 cana zahar
  • 2 iaurturi mici
  • 2 zahar vaniliat
  • 1 praf de copt 
  • 2 linguri cacao 
  • 1 lingurita otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coco -chek:

  1. se amesteca cu telul , zharul, uleiul . ouale si iaurtul.
  2. se adauga usor amestecand incontinuu faina , , fulgii de cocos zaharul vaniliat si praful de copt stins cu otet.
  3. se toarna jumatate de coca in alt vas si se amesteca cu cacao .
  4.  compozitia se pune intr-o forma de chec alternand straturile deschise cu cele cu cacao,
  5. se da la cuptor 40 minute , la 180 grade C.

TIPS-URI

1

serviti cu lapte sau ceai .

Daca ti-a placut reteta noastra "Coco -chek" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

madi_marin 1

30.01.2010, 13:07

nu-i problema. nu te supara, doar ca am remarcat....poti sa o folosesti linistita , n-am probleme de genul asta.....

mihaelar63 1

30.01.2010, 22:06

nici gand de asa ceva eu ma refeream la faptul ca m-am apucat sa fac o reteta si mi-a iesit alta . de aceea nu prea fac dulciuri ca prea intervin cu idei si apoi nu ies . mai bine mananc facute de altii

anca_rm 1

11.05.2015, 11:34

ce bunn , o idee faina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papuci cu banane