Conopida gratinata

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2016 | 2421 vizualizari

 

 
Azi va prezint reteta de conopida gratinata a sotului meu. :)

 

INGREDIENTE

  • o conopida medie;
  • 1 pachet unt,
  • 700 ml lapte;
  • 250 g faina;
  • 300 ml apa;
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

 Spalam conopida, o rupem buchetele si o punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie. Cand este gata o scoatem si o punem intr-o strecuratoare sa se scurga. Cat se scurge conopida pregatim sosul: intr-o craticioara topim untul, adaugam faina si amestecam continuu apoi desfacem compozitia cu lapte. Amestecam continuu. Daca sosul este prea gros adaugam si apa. Tapetam o tava cu hartie de copt asezam conopida si turnam sosul.Dam la cuptor pana se rumeneste frumos! Pofta buna!

TIPS-URI

1

sosul trebuie pus caldut peste conopida

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Brocoli si conopida cu sunca la tava