Cornulete cu gem de prune si nuci si branza si stafide

de codruta_bar in Prajituri, 28 Ian 2015 | 11673 vizualizari

 

Eu fac des in casa ca sunt bune.

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina
  • 2oua
  • 50gr drojdie
  • apa
  • sare
  • zahar
  • gem prune
  • 30 gr nuca macinata
  • 150 gr branza dulce de vaci
  • cateva stafide
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem de prune si nuci si branza si stafide:

Se framanta faina cu un ou si cu sare, zahar, apa si drojdie.

Se face un aluat care se lasa la dospit 45 de minute

Se pune gemul intr-o farfurie, se adauga nuca macinata si se amesteca bine.

In alt bol se pune branza, se pune un galbenus de ou , stafide si zahar .

Se amesteca bine si se lasa la o parte.

Dupa ce a crescut aluatul se imparte in bucati egale si se intinde cu un facalet , se taie cu  cutitul si se pune pe fiecare bucata gem si branza,  se ruleaza si se dau la cuptor maxim 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem de prune si nuci si branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

elucubratiiculinare 1

29.01.2015, 15:25

ce frumusele sunt

Rocsi 1

29.01.2015, 20:23

Super delicioase sunt!

mirela0911 1

29.01.2015, 20:54

Ce frumoase sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Croissante cu branza de vaci