Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Ingredientele le-am avut la temperatura camerei.
Cuptorul l-am preincalit la 165 grade.
Am framantat un aluat elastic din: iaurt,zahar, unt, 1ou+2 galbenusuri,1 praf de sare, putin praf de copt si faina cat a fost nevoie.
Crema: batem spuma 2 albusuri cu 150 gr. zahar pudra pamna obtinem o spuma lucioasa si ferfma, in care adaugam 100 gr. nuca de cocos
Am lasat aluatul; sa se odihneasca 1 ora la rece, apoi am rupt mingiute de marimea unei portocale, pe care le-am intins pe masa de lucru infainata.
Am impartit fiecare parte astfel intinsa in 8, am asezat la baza fiecarei parti cate o jumatate de lingurita din crema de cocos, am ajezat cate o visina din visinata, am rulat cornuletele strans si le-am asezat in tava pe hartie de copt.
am dat tava la cuptor pana s-au rumenit usor cornuletele.
Se scot pe un platou, se pudreaza cu zahar, se lasa la racit si se pot servi.
Pofta buna!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult