Costite de miel cu leurda si ceapa verde

de mihaelar63 in Oaie, 17 Apr 2020 | 2278 vizualizari

 

 Costitele de miel proaspete nu au necesitat o preparare prea sofisticata. Calitatea si prospetimea carnii suplinesc un proces de gatire complicat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costite miel
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 legatura mica de leurda
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de miel cu leurda si ceapa verde:

  1. Costitele de miel se  curata cu atentie , se portioneaza si se spala .
  2. Lasati costitele sa se zvante sau le uscati cu un servet .
  3. Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul de masline si se infierbanta .
  4. Puneti costitele la prajit cu partea grasa -carnoasa in jos .Sarati si piparati.
  5. Dupa ce se rumenesc bine se intorc .Operatiunea se poate repeta pana veti fi multumiti de rezultat .
  6. Se taie o ceapa si leurda marunt si se pune in tigaie .
  7. Adugati si un pahar de apa .Puneti capac si lasati sa se infuzeze carnea cu verdeata .
  8. Cand apa s-a evaporat se lasa din nou sa se rumeneasca carnea .
  9. Serviti costitele  de miel ,calde insotite de salata si/sau garnitura preferata .

                                      Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Calitatea si prospetimea carnii suplinesc un proces de gatire complicat .

2

Noi am servit costitele de miel cu salata verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de miel cu leurda si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Miel la proţap