Cosulete de rosii cu pasta de branza si ton

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2014 | 3515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 rosii
  • 1 conserva de ton in suc propriu
  • 200 gr branza de vaca
  • 3 linguri de quark
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 legaturi marar verde
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de rosii cu pasta de branza si ton:

Rosiile se spala, se taie un capac si se scoate miezul. Se presara cu sare pe dinauntru si se pun cu gura in jos o jumatate de ora.

Pregatim umplutura: intr-un vas se pune 200 gr branza de vaca, 1 conserva de ton scursa bine de apa si 3 linguri de quark. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Se toaca marunt ceapa verde si mararul si se pun in vas peste branza. Se amesteca bine. Se potriveste gustul de sare si piper. Se lasa 10 min sa se imbine toate aromele.Cu o lingura se umplu rosiile si se pun o tortita din ceapa verde. Se dau la frigider pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de rosii cu pasta de branza si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Arici tepos si fitzos aperitiv