Cotlet de porc in crusta de seminte

de mihaelar63 in Porc, 17 Dec 2014 | 7135 vizualizari

 

Simplu de preparat !!!

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cotlet de porc [ merge si pulpa sau un muschiulet mai mare ]
  • 150 gr mix seminte [ susan , dovleac , migdale , floarea soarelui , mac , etc ]
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri mustar iute
  • sare
  • fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in crusta de seminte:

  1. Bucata de cotlet fara os se sareaza , se unge  cu mustar si se tavaleste bine [ apasand cu podul palmelor ] prin mixul de seminte si fulgi de chilli .
  2. Prajiti cotletul cu seminte pe toate partile cate 2-3 minute , intr-o tigaie cu ulei .Intoarceti carnea cu grija pentru a proteja crusta de seminte .
  3. Transferati bucata de cotlet intr-o tava si dati la cuptor 20-25 minute .
  4. Scoateti carnea din cuptor si o lasati sa se tempereze 15-20 minute .
  5. Dupa ce se ,, odihneste '' se poate felia cu ajutorul unui cutit bine ascutit .
  6. Serviti porcul cu crusta de seminte alaturat de garnitura sau salata preferata .

TIPS-URI

1

La fel se poate prepara si o bucata de vita cu crusta de seminte . In acest caz lasati la cuptor timp mai redus , 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in crusta de seminte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura delicioasa (tochitura) din carne de porc, reteta clasica si usor de preparat