Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume

de ala_oancea in Porc, 27 Mai 2009 | 15343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 punga baby carrots congelati
  • 3 cepe rosii mici
  • 5 cotlete de porc fara os
  • sare, piper, boia
  • frunze de patrunjel
  • ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume:

Se toarna putin ulei in tava si se aseaza cartofii taiati rondele, morcovii si ceapa taiata in bucati mari. Se presara cu frunze de patrunjel. Cotletele se condimenteaza cu sare, piper si boia si se aseaza peste legume. Se stopesc legumele si canea cu ulei si se dau la cuptor pentru o ora la foc mai mic, iar apoi 10-15 minute la foc mare.

Am servit cu mujdei :) Legumele au fost atat de bune ... se topeau in gura, si cu un gust dulceag ca nu le-am condimentat deloc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez turcesc cu carne de porc