Cotlet de porc la tava pe pat de legume

de prohorez68 in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2013 | 7417 vizualizari

 

deliciosss!!

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc fara os 1kg
  • slanina cruda 200g
  • cartofi 1kg
  • cepe 4 buc
  • usturoi o capatana
  • ardei kapia rosu si verde cate o bucata
  • ardei iute 1-2 buc
  • ciuperci 500g
  • bere neagra o cutie 500ml
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la tava pe pat de legume:

Carnea se cresteaza, se condimenteaza cu sare,piper,boia iute,oregano dupa care se da la frigider.

Se pune hartie de copt in tava dupa care se aseaza grasimea taiata bucatele,cartofii taiati in 6-8 buc,morcovii taiati in 2-4 buc,ceapa taiata julien,usturoiul,ardeii taiati fasii si ardeiul iute taiat rondele, dupa care se sareaza,pipereaza si se pun 50ml ulei.

Se aseaza carnea peste legume si se pun ciupercile taiate in 4 in jurul carnii, se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru o jumatate de ora sa se topeasca slanina putin.

Se scoate din cuptor, se toarna bera neagra , se acopera cu folie, se da la cuptor pentru 2 ore, dupa care se scoate folia si se mai lasa 1/2 ora la foc mai tare sa se rumeneasca putin carnea.

 

Pofta bunaaa!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc fiarta