Covrig umplut cu oua de prepelita

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Apr 2016 | 2416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mini bagel (covrig evreiess, reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/bagels-57192.html)
  • 2 lingurita unt
  • 2 oua prepelita
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrig umplut cu oua de prepelita:

Se taie bagelul longitudinal in 2. 

Se incalezeste 1 lingurita de unt intr-o tigaie, la foc mediu spre mic. Se adauga o jumatate de bagel, cu partea expusa in jos. Se prajeste 1 minut. Se sparge 1 ou de prepelita in centru, se acopera tigaia cu un capac si se lasa pana galbenusul devine opac, 2-3 minute. 

Se transfera pe o farfurie si se presara piper deasupra. 

Se procedeaza la fel cu jumatatea de bagel ramasa. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrig umplut cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

CameliaR 1

15.04.2016, 20:41

mamaieelena 1

15.04.2016, 21:51

marcela1979 1

16.04.2016, 08:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu omleta