Covrigei cu cascaval si telemea

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 25933 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 250 g telemea
  • 150 g cascaval ras
  • 100 g untura
  • 150 g unt de 80% grasime
  • 1 ou
  • 300 g faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou pt uns
  • putin boia dulce (pt.culoare)
  • mac
  • susan
  • chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu cascaval si telemea:

Se amesteca branza, untul moale (la temperatura camerei), untura si oul. Cand compozitia e ca o pasta, adaugam cascavalul ras si faina putin cate putin, pana cand devine un aluat nelipicios. Intindem o foaie pe masa de lucru si decupam covrigeii cu forma speciala, dupa care ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ii ungem cu oul batut amestecat cu boia si presaram dupa preferinta mac, susan sau chimen. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pana se rumenesc. 

TIPS-URI

1

Se pastreaza f. bine in cutii metalice.

2

Ies 4 tavi de covrigei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu cascaval si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu crema de branza si cascaval