Crab la cuptor

de Doralinda in Fructe de mare, 24 Feb 2013 | 12803 vizualizari

 

In Grecia am descoperit aproape toate fructele de mare, savoarea lor, bineinteles, mai sunt cateva care nu le-am incercat precum aricii de mare, stridii, care nu prea cred ca le voi incerca....;)
Acest preparat, la taverne se gateste pe gratar dar cum nu vreau sa imi miroasa in casa, am gasit solutia la cuptor, acelasi rezultat garantat!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de picioare de crab(mie personal, nu-mi place corpul lor, au alt gust)
  • sare groasa
  • oregon
  • putin ulei masline
  • lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crab la cuptor:

Daca crabii sunt congelati, ii lasati sa se dezghete  intr-o strecuratoare, dar sa fiti siguri ca sunt dezghetati, altfel carnea lor in cuptor se va strange! ii clatiti cu putina apa sa dispara putin mirosul si alte produse cu care au fost congelati, apoi puneti intr-o tava, presarati cu destula sare groasa si lasati la cuptorul preincalzit la 180C cca 20 min, de fapt pana vedeti ca, culoarea lor a devenit rosiatica ( la inceput crabii au o culoare maro). ii scoateti intr-un vas, puneti inca putina sare, putin ulei de masline si oregon. Amestecati si gata de servire! Folositi un cleste special ptr a ii putea deschide!

TIPS-URI

1

Il puteti manca simpli sau daca va place, puteti face o salata la care sa adaugati bucatelele de carne de crab, e un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crab la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Doralinda 1

25.02.2013, 00:20

ooo, ce mai imi plac!!!!

Sim0na 1

25.02.2013, 17:57

N-am mancat niciodata.. si mereu am zis sa mananc in oras!

Doralinda 1

25.02.2013, 19:09

E foarte bun simona!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scoici Băneasa cu moluște în sos de vin